Over FilmVisual

FilmVisual is ontstaan door de passie voor film en apparatuur, een persoonlijk bedrijf die staat voor kwalitatief goed equipment. Door vanuit ons thuiskantoor te handelen kunnen we scherpe prijzen hanteren en zijn we erg flexibel, zo komen we samen altijd tot een goede oplossing. Voordat equipment bij ons de deur uit gaat word het altijd goed getest zodat je er van uit kan gaan dat je op set staat met goed werkend equipment.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Tijn van den Dikkenberg, eigenaar van FilmVisual cameraverhuur. Sinds mijn jeugd heb ik een passie voor alles wat met film en camera apparatuur te maken heeft. Deze passie heeft mij gemotiveerd om dit bedrijf te starten.

Bij FilmVisual staat kwaliteit, service en flexibiliteit centraal. Wij streven naar de beste klantbeleving, omdat wij geloven dat het maken van films leuk moet zijn! Daarom maken we ook het huren en voorbereiden van apparatuur een onderdeel van die ervaring.

Wij delen jullie passie, deze gedeelde passie vormt onze kracht en stelt ons in staat om jullie op de best mogelijke manier van dienst te zijn.

Als makers, voor makers begrijpen we wat jullie nodig hebben.

Bij FilmVisual streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu een professional of een enthousiaste amateur bent, we hebben de juiste apparatuur en ondersteuning om jouw project tot een succes te maken.

Hoe werkt het?

- Equipment is op- en af te halen op afspraak. onze openingstijden zijn richtlijnen en kunnen eventueel afwijken in verband met shoots.

- Heb je een shoot van meerdere dagen? vaak kom je dan in aanmerking voor staffelkorting. Voor de beste prijs vraag vrijblijvend een offerte aan voor de apparatuur die je nodig hebt voor jou shoot.

- Equipment kan gratis worden gebracht binnen een 20 kilometer radius rondom Arnhem bij een bestelling boven de €150,-.

- Equipment is in overleg ook op te halen in Bennekom.

- Wij zijn flexibel! heb je een vraag of wil je weten of iets mogelijk is? neem gerust contact met ons op. We zoeken graag naar de beste oplossing.